Gratis verzending vanaf €50 in Nederland en België.

5 Heerlijke Geurkaarsen van Voluspa – de Bestsellers


Maak het juist nu tijdens deze regenachtige winterdagen extra gezellig in huis met de kenmerkende geuren van Voluspa. Deze prachtige collectie van geurkaarsen wordt met de hand gemaakt in Californië en gebruikt steeds een ecologisch verantwoorde kokoswax. 

Ecologische manier van produceren

Voor Voluspa is een duurzame, ecologische manier van produceren zonder schadelijke stoffen als pesticiden en sulfaat erg belangrijk. De liefde voor botanie en etherische oliën van de oprichters van Voluspa hebben ervoor gezorgd dat er inmiddels een hele reeks geurkaarsen en huisparfums bestaat, 100% gemaakt van pure en natuurlijke ingrediënten. Wereldwijd zijn de geurkaarsen van Voluspa razendpopulair. Daarom zetten wij voor u de 5 bestseller geuren van Voluspa op een rij. Van rijke wintergeuren tot frisse aroma’s, Voluspa heef voor iedereen een geschikte geur in z’n assortiment.

HO21-PRopt-73316-001_grande.jpeg

1. Gilt, Pomander & Hinoki

Creëer een (geur)oase in je huis met de fruitige geur Gilt, Pomander & Hinoki. Deze luxe geurkaarsen bevatten geurnoten van sinaasappel met kruidnagel, kardemom, hulstbessen en Japanse Hinoki. Echt een geweldige combinatie voor in huis.

De luxe kaarsen zijn voorzien van een katoenen lont en worden steeds geleverd in stijlvolle glazen potten, die je opnieuw kunt gebruiken om kleine voorwerpen in op te bergen. In de Gilt, Pomander en Hinoki serie hebben we een breed scala aan producten: geurdiffuser, large jars, 2-wick kaarsen, 3-wick kaarsen en een XL gold kaars. Ook kunt u bij ons een luxe giftset shoppen. 

2. Forbidden Fig

Ontdek de pure pracht van de wilde vijgenboom. Een zoete, razendpopulaire geur van Voluspa. Met heerlijke touches van rijpe vijgen, fluweelzachte musk, nachtroos, vijgenbladeren en houtachtige tonen. Dit is zeker en vast een erg aromatische geur die zo zoet en verleidelijk is dat het zijn naam verdient - Forbidden Fig.

In de bordeaurode ‘Forbidden Fig’ geurcollectie zijn de Small (€29,00) & Large Jars (€49,00) erg populair. Maar ook de ‘3-wick tin’ en de ‘mini tin’ zijn bij Trends of Living steeds verkrijgbaar.

Voluspa's unieke mengsel van kokoswas wordt met de hand gegoten in de schitterende metalen blikken. Als de kaarsen op zijn, kun je de pot eenvoudig schoonmaken en opnieuw gebruiken als bloemenvaasje, sieradendoosje of pennenhouder.

U kunt, afhankelijk van het formaat van de kaars, tot wel 100 uur lang genieten van deze heerlijke geur. Deze tins hebben zo’n enorm mooi patroon, dat ze zelfs erg mooi te combineren zijn met verschillende woonaccessoires op een mooi kaarsenplateau.

Schermafbeelding 2022-02-24 om 15.36.12.png

3. Moso Bamboo

Deze prachtige Voluspa Classic Candle uit de Moso Bamboo serie bevat geuren van Moso Bamboe, Black musk en Japanse cipres. Hierdoor behoort deze geur tot de frisse(re) geuren van Volsupa. Moso staat voor de belangrijkste snelgroeiende reuzenbamboe soort in China, de 'Mao Zhu', welke geroemd wordt vanwege haar extreem hoge kwaliteit. De rijkdom in zowel het aroma als het ontwerp komt tot uiting in een glazen pot, welke een ode is aan de eeuwenoude Japanse kunst. De prachtige glazen pot met veel details in reliëf is een stralend middelpunt van uw huiskamer.

1200x800.jpeg

7211.jpeg

4. Goji Tarocco Orange

De Goji Tarocco Orange geurkaarsen doen ons onmiddellijk aan de zomer denken! Niet zo gek, want deze geurkaars bevat geuren van goji-bessen, rijpe mango en tarocco sinaasappel. Door deze heerlijke geurcombinatie behoort deze geur tot de citrusachtige geuren.

De geurkaarsen zitten in chique, rode blikken. Elke kaars wordt gestempeld met een zegel welke de milieuvriendelijkheid en duurzaamheid garandeert.

5. Pumpkin Spiced Latte

Tot slot hebben we nog de fantastische geur van Spiced Pumpkin Latte. Deze geurkaars omvat geuren van verse Kabocha Pumpkin, Vanilla Marshmallow, Coconut Crema & Cinnamon Spiced Brûlée.

Deze doorschijnende, glazen pot met reliëf is verpakt in een schitterende cadeauverpakking. De oranje geurkaars is volledig geïnspireerd op de iconische Japonica print. Alle producten van Voluspa zijn vrij van ftalaten, pesticiden, parabenen en sulfaten en zijn nooit getest op dieren.

73921-2.jpeg

Geef een Voluspa Geurkaars cadeau

De luxueuze geuren van Voluspa zijn een rijkdom voor elke woning. Maar wat ook fijn is, is het feit dat je ze echt maar een uurtje hoeft te laten branden om een hele avond te genieten van de geur. Ontdek de volledige collectie van Voluspa nu op Trends of Living. Wij verzenden gratis vanaf €50,- en zorgen ervoor dat uw pakketje binnen 2-3 werkdagen wordt geleverd.

7391-1.jpeg

Volg @trendsofliving.nl
op instagram

Schrijf U in voor de nieuwsbrief

Abonneer op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste acties en de nieuwste collecties