Gratis verzending vanaf €50 in Nederland en België.

Exclusieve geurstokjes kopen? Laat jouw woonruimte heerlijk ruiken!

Wil je jouw woonruimte heerlijk laten ruiken? Dan zijn geurstokjes de makkelijkste manier om dat te doen. Ze zien er niet alleen mooi uit, maar ze verwelkomen je ook in je eigen huis. Niet alleen jezelf, maar ook je gasten! Een geur voor je huis is namelijk heel persoonlijk en een fijne geur in huis voelt al gauw heel vertrouwd. Bij Trends of Living vindt u erg veel verschillende huisparfums. Voor ieder wat wils. Daarom zetten we onze 7 bestsellers even voor u op een rijtje.

Schermafbeelding 2022-03-08 om 11.20.11.png

1. MARIE-STELLA-MARIS – No.12 Objets d’Amsterdam - €45,00

Als u op zoek bent naar de beste geurstokjes, dan mag de iconische geur No.12 Objets d’Amsterdam 470ml zeker niet ontbreken op het lijstje. Deze geur zorgt voor een fijne, langdurige geurbeleving. Ook is het stijlvolle design een ware verrijking voor het interieur.

No.12 Objets d’Amsterdam is een sprankelende sensatie van groene thee met citrusnoten van bergamot & citroen. Ook bevatten deze geurstokjes een warme basis van diverse houtsoorten en musk.

Let wel op de plek waar je de geurdiffuser neerzet, want deze heeft invloed op de snelheid waarmee het parfum opgaat. Zet hem voor optimaal gebruik op een plek op kamertemperatuur; een te warme plek boven de kachel of in continue direct zonlicht verkort de tijd dat je ervan kunt genieten.

2. RIVERDALE – Boutique Forest & Patchouli 140ml - €19,50

Deze mooie & heerlijke geurstokjes ‘Boutique Forest & Patchouli’ van het merk Riverdale zijn geweldig om te geven, te krijgen of uzelf mee te verwennen voor een heerlijk geur in huis. Deze geur valt in de categorie van houtachtige geuren. Deze geurstokjes creeëren daarmee een kalmerende en verzachtende geurervaring.

De geurstokjes worden geleverd in een zwart, decoratief flesje met leuke flosjes en zitten verpakt in een stijlvolle doos met gouden accenten. De geurstokjes hebben steeds een mooie chique uitstraling door de mooie fles waarin de geurolie zit. U kunt de geurstokjes overal neerzetten en u kunt ongeveer 4-5 weken genieten van een heerlijke Forest & Patchouli geur.

1990.jpeg

geurstokjes-magnifique.png

3. ME&MATS – You’re Magnifique - €27,95

Andere heerlijke geurstokjes zijn de stokjes van ons nieuwe merk Me & Mats. Dit zijn echt geurstokjes met een geweldige look en heerlijke geur. De geurstokjes bevat 150 ml van de iconische huisgeur van Me & Mats. Als u deze stokjes in huis zet, geniet u van de heerlijke combinatie van pompelmoes, patchoeli en watermeloen.

De geur van de diffuser wordt geleverd in een glazen verpakking met een bijpassende designverpakking, die perfect geschikt is voor alle cadeaumomenten. De diffuser bevat een unieke combinatie van ingrediënten met rijke geuren die hun weg vinden in je huis door onze natuurlijke geurstokken. Laat uzelf of ander dus verrassen met deze sensationele geur van Me & Mats.

4. J-LINE – Excellent Siberia Fig - €32,95

Een ander merk met heerlijke geurstokjes in het assortiment is het Belgische merk J-LINE. De geurstokjes 'Excellent Siberia' vallen namelijk erg goed in de smaak. Ook deze geur is te omschrijven als een houtachtige geur die een warme sfeer in huis met zich meebrengt. De minimalistische en trendy vormgeving van deze geurstokjes past ook helemaal in deze tijd.

De meegeleverde stokjes van J-LINE plaats je eenvoudig in de parfumflacon. De geurstokjes verspreiden dan een lekkere subtiele geur zonder dat je ze hoeft om te draaien. Als je een nog intensere geur wilt, kun je de stokjes ook wat vaker omdraaien. Vervolgens geniet je tot drie maanden lang van de rustgevende sfeer.

img-4218.jpeg

5. MARIE-STELLA-MARIS – No.10 Rock Roses - €29,00

Bij het opsommen van de beste geurstokjes komt Marie-Stella-Maris vaak weer als eerst naar boven. Tegen de heerlijke en verrijkende geuren van dit merk kunnen maar weinig concurrenten. Met deze luxe geurstokjes vul je je huis met nieuwe energie en laat je de ruimtes op natuurlijk en stijlvolle wijze heerlijke ruiken. De geurstokjes in de geur No.10 Rock Roses staan daarom ook hoog in ons lijstje.

De geur No.10 Rock Roses heeft een uitnodigend, verleidelijk en hypnotiserende geur met geurtonen van roos, kasjmier en leer. Bij normaal gebruik heeft u gemiddeld 3-4 maanden plezier van de 240 ml geurstokjes. De spray is zeer krachtig, wat betekent dat je letterlijk maar één of twee stokjes nodig hebt om je hele ruimte uren lang heerlijk fris te laten ruiken.

Schermafbeelding 2022-02-21 om 12.14.25.png

1717-3.jpeg

6. RIVERDALE – Tea & Cardamom 500 ml - €55,00

Als je opzoek bent naar de beste geurstokjes, dan zijn de geurstokjes van Riverdale een perfect keuze. De home fragrances van Riverdale verleiden de zintuigen en geven elke ruimte zijn eigen persoonlijkheid.

Deze mooie en heerlijke geurstokjes Deluxe ‘Tea & Cardamom’ van het merk Riverdale zijn andere populaire en kwaliteitsvolle geurstokjes. U kunt deze geurstokjes plaatsen in elke gewenste kamer: van slaapkamer tot toilet en van keuken tot kantoor. Hoe meer stokjes je in het potje plaatst, hoe intenser en sterker de geur zich zal verspreiden door de gewenste ruimte.

De geurstokjes zitten een een mooie glanzende zwarte glazen fles en zit verpakt in een schitterende zwarte verpakking met gouden accenten. De geurstokjes hebben een mooie chique uitstraling door de mooie fles waarin de geurolie zit. U kunt de geurstokjes overal neerzetten en u kunt ongeveer 14-16 weken genieten van een heerlijke Tea & Cardamom geur.

7. J-LINE – Excellent Bergamot Wood - €32,95

Tot slot mogen we deze heerlijke geurstokjes ‘Excellent Bergamot Wood’ van het Belgische merk J-Line zeker niet vergeten. Deze geurstokjes zitten in een groen glazen flesje met gouden details.

De geurstokjes hebben de geur Bergamot Wood die we kunnen omschrijven als een fris, levendig, fruitig en zoete geur met een duidelijke citrus geur. Een heerlijke & frisse geur!

img-4221.jpeg

Shop de geurstokjes nu online!

Shop alle geurstokjes eenvoudig bij Trends of Living. Wij verzenden gratis vanaf €50,- en zorgen ervoor dat uw pakketje binnen 2-3 werkdagen wordt geleverd. Vragen over de geurstokjes of onze collectie? Stuur dan een mailtje naar info@trendsofliving.nl

Volg @trendsofliving.nl
op instagram

Schrijf U in voor de nieuwsbrief

Abonneer op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste acties en de nieuwste collecties