Gratis verzending vanaf €50 in Nederland en België.

Hét Kerstcadeau voor haar? De luxe geschenkdozen van Marie-Stella-Maris!

Limited Edition Cadeauboxen van Marie-Stella-Maris

Eén van de meest opvallende producten van de feestcollectie is de luxe geschenkdoos van Marie-Stella-Maris "Festive Collection Home Fragrance" Objet d’Amsterdam. Deze gift box bevat een reeks van de bestverkochte huidverzorgingsproducten van het Amsterdamse merk. Deze box bevat een luxe handzeep, bodywash, geurkaars en bodylotion, allemaal gemaakt met natuurlijke ingrediënten en vrij van agressieve chemicaliën. De doos bevat ook een geurkaars, die een vleugje sfeer en ontspanning toevoegt aan elke ruimte.

Schermafbeelding 2022-12-12 om 20.51.24.png

8720701161757festivecollectionhomefragrancesoda20223x250ml-220grcampaignshot1768x960-groot.jpeg

'Festive Bodycare' Giftset Objet d'Amsterdam

Een andere populaire geschenkdoos van Marie-Stella-Maris is de "Festive Bodycare Giftset", die een reeks producten bevat die zijn ontworpen om te helpen ontspannen en tot rust te komen. Deze doos bevat een kalmerende body cream, body scrub en een rustgevende set met body wash en roomspray. De producten in deze box zijn perfect voor een ontspannen avondje thuis en door de mooie verpakking een leuk cadeau voor elke gelegenheid.

Luxe Handcare Giftset

De “Luxe Handcare Giftset” Objet d’Amsterdam van Marie-Stella-Maris is een luxe collectie handverzorgingsproducten die je huid zeker zullen verwennen en voeden. De set bevat een handzeep en handlotion die zijn verrijkt met natuurlijke ingrediënten en geparfumeerd met de kenmerkende geur Objet d'Amsterdam van het merk. De handzeep is geformuleerd met natuurlijke plantenextracten en aminozuren om de huid zacht te reinigen en te voeden. Het is vrij van sulfaten en parabenen en is geschikt voor alle huidtypes. De handlotion is verrijkt met sheaboter en amandelolie om de huid diep te hydrateren en te beschermen. Het trekt snel in en laat de handen zacht en glad aanvoelen zonder vettige resten.

De kenmerkende geur van Objet d'Amsterdam

De kenmerkende geur van Marie-Stella-Maris is een mix van frisse en bloemige tonen die zowel verkwikkend als kalmerend zijn. Het is een subtiele geur die niet overheerst, waardoor het een erg gewilde geur is voor zowel mannen als vrouwen. De verpakking is strak en elegant, waardoor het een perfect cadeau is voor jezelf of een speciaal iemand. De natuurlijke ingrediënten en kenmerkende geur maken het tot een traktatie voor de zintuigen en de elegante verpakking maakt het een prachtige aanvulling op elke badkamer of keuken(aanrecht).

Schermafbeelding 2022-12-06 om 11.55.47.png

Ontdek de collectie van Marie-Stella-Maris!

Naast deze geschenkverpakkingen biedt Marie-Stella-Maris ook een assortiment individuele huidverzorgings- en huisparfumproducten aan die afzonderlijk kunnen worden gekocht. Het merk staat bekend om zijn toewijding aan duurzaamheid en al zijn producten zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten en verpakt in milieuvriendelijke containers.

Over het algemeen zijn de geschenkverpakkingen van Marie-Stella-Maris een luxe en verwennende optie voor iedereen die zichzelf of een geliefde wil verwennen. Met een focus op natuurlijke ingrediënten en duurzaamheid, zijn deze geschenkverpakkingen een uitstekende keuze voor diegenen die waarde hechten aan kwaliteit en milieuvriendelijkheid. Bestel de collectie nu online bij Trends of Living! 

Volg @trendsofliving.nl
op instagram

Schrijf U in voor de nieuwsbrief

Abonneer op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste acties en de nieuwste collecties