Gratis verzending vanaf €50 in Nederland en België.

Retouren

Producten die u via Trends of Living heeft besteld, kunt u binnen 14 dagen retourneren via het retouradres.

In geval van een retour dient het product in zo oorspronkelijk mogelijke staat teruggestuurd te worden. Enige retourkosten zijn voor rekening van de klant. Gelieve ook telkens de track & trace-code goed te bewaren, totdat de retour volledig verwerkt is. 

Retourstappen:

1. Meld je aan

Log in via mijn account of gebruik het gast retourformulier wanneer je geen account hebt.

2. Plaats uw retour

2.1 Ingelogd al gebruiker

Als je bent ingelogd, klik je op jouw reeds geplaatste bestellingen en zie je de mogelijkheid om het product te retourneren via het vinkje ‘Dit product retourneren’. Selecteer de artikelen die je wenst te retourneren, het aantal en de reden. Klik vervolgens op de knop ‘Retour aanvragen’. 

2.2 Als gast

Vul het e-mailadres in waarmee je de bestelling hebt geplaatst. Je krijgt daarna een e-mail met een link naar je geplaatste bestellingen. Klik je op jouw reeds geplaatste bestellingen en zie je de mogelijkheid om het product te retourneren via het vinkje ‘Dit product retourneren’. Selecteer de artikelen die je wenst te retourneren, het aantal en de reden. Klik vervolgens op de knop ‘Retour aanvragen’.

3. Laatste stap

Na de aanmelding verzend je het pakket inclusief retourformulier (deze kan je vinden in de mail na het aanmelden van een retour) op naar Trends Of Living Dillenburgstraat 7 5652 AM EindhovenZodra je pakket is ontvangen door Trends Of Living wordt het aankoopbedrag binnen veertien dagen na ontvangst van uw retourzending gecrediteerd.

Het aanmelden van een retour is niet verplicht. De volledige retourprocedure kan je hier vinden: Volledige retourprocedure


Volg @trendsofliving.nl
op instagram

Schrijf U in voor de nieuwsbrief

Abonneer op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste acties en de nieuwste collecties