Gratis verzending vanaf €50 in Nederland en België. Wegens drukte bij de post kan de bezorging van je pakketje langer duren.

Retouren

Producten die u via Trends of Living heeft besteld, kunt u binnen 14 dagen retourneren via het retouradres.

In geval van een retour dient het product in zijn originele staat en verpakking teruggestuurd te worden, met inbegrip van het retourformulier. Enige retourkosten zijn voor rekening van de klant. Gelieve ook telkens de track & trace-code goed te bewaren, totdat de retour volledig verwerkt is. Let wel: Onze Sale- zowel als onze Outletproducten kunnen helaas niet geretourneerd worden.

Retourstappen:

1. Meld je aan

Log in via mijn account of gebruik het gast retourformulier wanneer je geen account hebt.

2. Plaats uw retour

2.1 Ingelogd al gebruiker

Als je bent ingelogd, klik je op jouw reeds geplaatste bestellingen en zie je de mogelijkheid om het product te retourneren via het vinkje ‘Dit product retourneren’. Selecteer de artikelen die je wenst te retourneren, het aantal en de reden. Klik vervolgens op de knop ‘Retour aanvragen’.

2.2 Als gast

Vul het e-mailadres in waarmee je de bestelling hebt geplaatst. Je krijgt daarna een e-mail met een link naar je geplaatste bestellingen. Klik je op jouw reeds geplaatste bestellingen en zie je de mogelijkheid om het product te retourneren via het vinkje ‘Dit product retourneren’. Selecteer de artikelen die je wenst te retourneren, het aantal en de reden. Klik vervolgens op de knop ‘Retour aanvragen’.

3. Laatste stap

Van zodra dat je een product hebt aangegeven voor te retourneren worden wij op de hoogte gesteld. Wij nemen contact met je op. Zodra uw pakket is ontvangen door Trends Of Living wordt het aankoopbedrag binnen veertien dagen na ontvangst van uw retourzending gecrediteerd.

Hier vind u meer info


Volg @trendsofliving.nl
op instagram

Schrijf U in voor de nieuwsbrief

Abonneer op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste acties en de nieuwste collecties