Gratis verzending vanaf €50 in Nederland en België.

Geurkaarsen van Victoria with Love: ontdek de nieuwe collectie!

De luxe geurkaarsen van ons merk Victoria with Love zijn stuk voor stuk pronkstukken in uw interieur. Door de uitstraling en heerlijke (universele) geur kom je helemaal tot rust. En sinds deze week hebben we de kleurrijke, nieuwe lentecollectie op onze webshop. Dus shoppen maar!

Schermafbeelding 2022-03-07 om 12.09.37.png

Victoria Geurkaarsen handgemaakt met liefde in België

De volledige collectie van ’Victoria With Love’ is handgemaakt met passie en 100% ontworpen in België. In de afgelopen jaren hebben ze een flinke collectie van geurkaarsen opgebouwd die vandaag de dag niet meer weg te denken is in vele interieurs.

De Kenmerkende Victoria Geurkaarsen

Bij Victoria with Love hebben ze ondertussen een zeer kenmerkende geur op de markt gezet. Deze geur geeft een blijvende indruk en wordt ondertussen door liefhebbers door het hele lang herkend. Na het experimenteren met verschillende ingrediënten, kwamen ze bij Victoria with Love uit op de signatuurgeur; een ontspannende en romantische mix van aroma’s.

Ze combineren teakhout, een aards product, met de zoete tonkaboon, bekend om zijn helende krachten. Patchouli, met donkere en sensuele tinten, door velen beschouwd als een afrodisiacum – trouw blijvend aan het motto ‘gemaakt om romantiek te ontdekken’.

Schermafbeelding 2022-03-07 om 12.10.30.png

Schermafbeelding 2022-02-21 om 11.04.04.png

Nieuwe Victoria Kaarsen

Prikkel je zintuigen met de nieuwe trendkleuren van Victoria. Geloof ons maar, van deze kleurrijke prints wordt iedereen blij! Zo kan je naast sfeer toevoegen aan je huis lekker mixen en matchen met verschillende formaten en kleurcombinaties. Van de nieuwe trendy kleuren roze en rood tot aan tijdloze klassiekers als dierenprint en velvet. Ook de nieuwe refills zijn op onze webshop te verkrijgen.

Shop de nieuwe collectie van Victoria with Love eenvoudig bij Trends of Living. Wij verzenden gratis vanaf €50,- en zorgen ervoor dat uw pakketje binnen 2-3 werkdagen wordt geleverd.

Volg @trendsofliving.nl
op instagram

Schrijf U in voor de nieuwsbrief

Abonneer op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste acties en de nieuwste collecties