Gratis verzending vanaf €50 in Nederland en België.

Inspiratie voor een bijzonder kerstcadeau | Trends of Living

De mooiste tijd van het jaar komt er weer aan. Of dat vinden velen toch. Maar naast alle gezelligheid die de kerst- en eindejaarsperiode met zich meebrengt, heb je tijdens het seizoen ook veel inspiratie nodig. Bij Trends of Living weten we maar al te goed dat de zoektocht naar leuke cadeautjes niet altijd eenvoudig is. Daarom inspireren we jou graag met een aantal unieke giftsets. 

7391-1.jpeg

Een (kerst)cadeau dat geluk en sfeer binnenbrengt

Tijdens het kerstseizoen staan sfeer, gezelligheid en warmte centraal. Is het dan geen goed idee om deze eigenschappen te laten terugkomen in het kerstcadeau voor je speciale iemand? Een geurkaars in een bijzondere geschenkdoos is daar een ideale manier voor. Zo bestaat de schitterende Japonica giftset van Voluspa uit maar liefst 14 kaarsen in allerlei kersttinten. (En ja hoor, letterlijk schitterende!) Daarnaast is Voluspa’s holiday giftset is een eindejaarsgeschenk dat voor meer gezelligheid in huis zorgt. 

Schermafbeelding 2022-09-26 om 12.09.37.png

Op naar een nieuw jaar met een tikkeltje luxe

Binnenkort heeft de Aarde weeral eens volledig om de Zon gedraaid. Een perfecte reden om je dierbare te verwennen met een unieke attentie. Als die dierbare je partner, mama, dochter, zus, tante, collega of beste vriendin is, vind je het misschien fijn om een luxe must have cadeau te geven. 

In dat geval is de Gilt Pomander & Hinoki giftset van Voluspa het eindejaarsgeschenk waarnaar je op zoek bent. De giftset bestaat uit een prachtige geurkaars en een elegante aroma diffuser. Bovendien is de geschenkdoos rondom precies een juweeltje. 

72933.jpeg

Verwen je speciale iemand of geef jezelf een eindejaarscadeau

De kerst- en eindejaarsperiode brengt een overvloed aan cadeaucollecties met zich mee. Aan het begin van het koopseizoen weet je niet wat kiezen en als je op het laatste moment eindelijk beslist waarmee je je speciale iemand wil verrassen: oeps, alles uitverkocht. 

Wees er dit jaar daarom wat sneller bij. Met een geurkaars maak je zowat iedereen blij die van lekkere geuren houdt en gevoel voor esthetiek heeft. Zo zijn de Moso Bamboe, Tarocco Orange en Mokara giftsets van Voluspa een ideaal geschenk voor je speciale iemand of jezelf. Een giftset van Voluspa werd trouwens nooit getest op dieren en is geschikt voor ieder interieur. 

Schermafbeelding 2022-09-26 om 12.12.41.png

Koop nu al je unieke gift set van Voluspa 

Op zoek naar een bijzonder kerst- of eindejaarsgeschenk waar je iedereen blij mee maakt? Bekijk onze giftsets van Voluspa en geniet vanaf €50 van gratis verzending in België en Nederland. Ook van andere luxe merken hebben we erg leuke giftsets: ontdek daarom ook Riverdale, Marie-Stella-Maris of J-LINE. Of shop onze geurstokjes nu online!

7391-6.jpeg

Volg @trendsofliving.nl
op instagram

Schrijf U in voor de nieuwsbrief

Abonneer op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste acties en de nieuwste collecties