Gratis verzending vanaf €50 in Nederland en België.

De nieuwe collectie Istanbul van Atelier Rebul is gearriveerd!

Is het je ooit opgevallen hoe sommige mensen blijven stralen, ongeacht wat het leven brengt? Misschien is optimisme of een ontspannen geest het geheim. Of misschien zijn het wel de beauty producten die ze gebruiken. De Istanbul Collectie van Atelier Rebul biedt het allemaal: een rustige geest, een glanzende huid en een lach op je gezicht. De bijzondere huis- en lichaamsproducten brengen je door middel van typische Turkse aroma’s naar het mysterieuze Oosten en doen je stralen. 

85-2-normaal.jpeg

Huis- en lichaamsproducten 'Istanbul'

Aan wat denk jij als je over de Turkse bazaars en badhuizen droomt? Precies dat: kaneel, saffraan, licht pittige noten en verse bloemen. Een Franse apotheker reisde ooit naar Istanbul en dacht hetzelfde. Hij creëerde een collectie van kwaliteitsvolle producten die je huis opfleuren en je huid doen glanzen. De producten zijn vandaag de dag niet voor niets over heel Europa bekend. 

Houd je van kruidige aroma’s of ben je meer fan van de geur die vanille en sandelhout met zich meebrengen? Het maakt niet uit, want het zeepblok en de handzeep van de Istanbul Collectie bestaan in verschillende geuren. Zo is er voor ieders wel een zalig aroma dat je naar andere sferen brengt. 

De bestseller van Atelier Rebul: Istanbul

Onder de douche staan is een moment van pure ontspanning voor zowel lichaam als geest. Dankzij de douchegel van de Istanbul Collectie, sluit je je ogen en reis je meteen naar de charmantste metropool van Turkije. De geurstokjes en geurkaarsen van de bijzondere collectie opent dan weer deuren naar een magische wereld. Een combinatie van verleidelijke bloemengeuren en de aroma’s van amber en sandelhout laten een blijvende indruk na. Door het huisparfum met glinsterende tonen van bergamot en een kruidige toets van kaneel heb je meteen het gevoel dat je leefruimte een glamoureuze plek van ontspanning is. Zitten de luxe geuren van het Oosten ondertussen in je reukzintuigen? Dan ontdek je ongetwijfeld ook graag de geheime aroma’s van de home perfume. Slechts twee sprays zijn voldoende om een vleugje geluk aan je dag toe te voegen. 

Verwen jezelf of anderen met een geschenkset!

Your skin cares! En de skincare producten van Atelier Rebul geven je huid precies wat die verlangt. Zo omvat de Istanbul Collectie een lichaamsolie en bodylotion zonder chemicaliën, maar wel met verrijkende producten die je huid hydrateren. Denk daarbij maar aan arganolie en sheaboter die je huid doen stralen. Door jezelf kleine gelukjes te geven zoals een lichaamsolie of handcrème voed je niet alleen je huid, maar ook een feel-good mind. Bovendien zijn de producten van de Istanbul Collectie geschikt voor elk huidtype. Je hebt dus zonet het ideale kerstcadeau of eindejaarsgeschenk voor je speciale iemand gevonden. 

Wil je de magische aroma’s van het Oosten in je huis brengen? Bezoek onze webshop en kies je favoriete product van Atelier Rebul!

520-4-normaal.jpeg

Volg @trendsofliving.nl
op instagram

Schrijf U in voor de nieuwsbrief

Abonneer op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste acties en de nieuwste collecties