Gratis verzending vanaf €50 in Nederland en België.

Sfeervolle geurkaarsen kopen bij Trends of Living

7233-2.jpg

Het najaar is hét perfecte moment om het binnen in huis weer gezellig te maken met heerlijke geurkaarsen. Een aangename geur in huis geeft een luie avond op de bank net dat beetje extra sfeer en helpt je helemaal tot rust te komen.

De mooiste geurkaarsen voor een gezellige sfeer

Ben je op zoek naar een nieuwe geurkaars voor meer sfeer in huis? Dan hoef je niet langer verder te zoeken. We hebben bij Trends of Living namelijk een prachtige collectie van geurkaarsen van de populaire merken VOLUSPA, Victoria with Love, J-LINE, Rustik Lys en Marie-Stella-Maris. Voor elke gelegenheid of ruimte is er bij ons wel een unieke geurkaars te vinden.

Kies de juiste geurkaars zodat je helemaal kan ontspannen. In welke kamer je ook zit, de geurkaarsen van Trends of Living zorgen voor meer licht, warmte en sfeer in je interieur.

Heerlijke geurkaarsen van Voluspa

Voluspa stelt nooit teleur als het aankomt op heerlijke geuren. De stijlvolle geurkaarsen van Voluspa komen namelijk in de meest fijne en bijzondere geurvarianten. De geuren van de schitterende Voluspa geurkaarsen worden samengesteld uit de beste ingrediënten, waarbij passie voor plantkunde en etherische oliën essentieel zijn. 

Op onze webshop verkopen we alle klassiekers van Voluspa: Baltic Amber en Moso Bamboo. Hiernaast hebben we ook de laatste nieuwe geuren zoals Coconut Papaya, Goji Tarocco Orange, Pink Citron en Suède Blanc. Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment dat gaat van de giftsets van Voluspa tot de populaire 3-wick geurkaarsen. Ook voor de klassieke ‘jars’ kun je op onze webshop terecht.

2535-1.jpg

Voluspa gebruikt een revolutionaire wax welke het resultaat is van zorgvuldig onderzoek en vele testen. Voor Voluspa is een duurzame, ecologische manier van produceren zonder schadelijke stoffen als pesticiden, sulfaat erg belangrijk.

Dankzij de decoratieve blikken zijn ze ook nog eens prachtig als woonaccessoire en uitermate geschikt als vaasje voor bloemen of decoratie in uw interieur. De geurkaarsen van Voluspa zijn bovendien uitstekend qua prijs/kwaliteit verhouding.

Schermafbeelding 2021-07-06 om 12.04.35.png

Luxe geurkaarsen van Victoria with Love 

Je weet wat een mooie geurkaars met je huis kan doen. Ook zonder de kaars aan te steken, doet het automatisch al iets met de sfeer. Zie het als een prachtig pronkstuk in je ruimte. Zeker als je voor één van de luxe geurkaarsen van het Belgische merk Victoria with Love gaat. 

De schitterende geurkaarsen van Victoria with Love zijn met passie handgemaakt en ontworpen in België. De passie komt direct tot uiting in de unieke, zachte geur van deze kaarsen. Victoria with Love gebruiken slechts één signature scent in elke kaars, op basis van teak, tonkaboon en patchoulli.

Bij Trends of Living bieden we meer dan 50 prints aan van de geurkaarsen van Victoria with Love. En deze prints zijn steeds beschikbaar in verschillende maatjes. Er is dus altijd keuze genoeg als je op zoek bent naar een prachtige geurkaars.

Schermafbeelding 2021-06-14 om 11.51.05.png

Geurkaarsen als unieke cadeaus 

Het einde van het jaar is alweer in zicht en dat betekent dat we weer richting de feestdagen gaan. Het is dus weer tijd om de leukste cadeautjes in te kopen. Trends of Living is dé plek waar je tal van unieke cadeaus kunt vinden voor je geliefde, je familie en/of vrienden.

Zoek je een unieke geurkaars om als cadeau weg te geven? Dan zorgen wij dat we je pakketje mooi inpakken. Voor €4,95 extra, verzenden we je bestelling in een zeer chique cadeauverpakking.

onyx kopie.jpeg

Bestel vandaag nog bij Trends of Living

Heb je vragen over ons aanbod van luxe geurkaarsen van Voluspa en Victoria with Love? Of wil je graag wat meer weten over onze andere merken Rustik Lys, Marie-Stella-Maris of J-LINE? Aarzal dan niet om ons te contacteren via info@trendsofliving.nl 

Volg @trendsofliving.nl
op instagram

Schrijf U in voor de nieuwsbrief

Abonneer op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste acties en de nieuwste collecties