Gratis verzending vanaf €50 in Nederland en België.

Fidrio vazen kopen: strak minimalisme of opvallende texturen?

Fidrio vazen online kopen 

Van strak minimalisme tot opvallende texturen en accentkleuren: bij Fidrio is er altijd wel een vaas of pot die matcht met jouw interieur. Want dat kan wel eens een uitdaging zijn. Bij Trends of Living verkopen we trendy vazen in alle soorten, maten, vormen en kleuren. Voor iedere inrichting vind je bij ons dus wel een gepast design, aangezien je in onze Fidrio collectie de keuze hebt uit meer dan 25 unieke exemplaren.

Mondgeblazen vazen van Fidrio

De Fidrio vazen zijn te herkenen aan de prachtige kleuren en prints. Collecties van Fidrio die erg in de smaak vallen zijn bijvoorbeeld de Onyx Flame, Gold, Dalmatian en de Black Forest. Deze collecties bestaan vaak uit verschillende maten, zodat je ze speels met elkaar kan combineren. Daarnaast kan je ook nog tal van andere prints en vormen bestellen bij Trends of Living. 

Exclusieve, glazen vazen

De producten van de exclusieve vazencollectie van Fidrio zijn ontwerpen in samenwerking met ambachtelijke glasblazers over de hele wereld. Deze vazen worden dus exclusief voor Fidrio geblazen.

De Fidrio collectie bestaat uit mond geblazen glas. De glasblazers gebruiken voor het maken van de Fidrio vazen een oude techniek met houten mallen. Door de hoge temperaturen tijdens het blazen, veranderen de houten mallen van vorm. Hierdoor ontstaan iedere keer unieke producten waarin het ambachtelijke karakter van de Fidrio vazen en potten vorm krijgt. Het glas is hierbij steeds uniek in vorm, kleur en afmeting en geeft een bijzondere uitstraling aan je interieur.

Handgeschilderde Bolvazen 

Uit de collectie van Fidrio hebben we enkele handgeschilderde vazen die volledig afgewerkt zijn met de hand. Deze schitterende bolvazen zijn echte pronkstukken in je interieur. De Fidrio vaas is in principe op zichzelf al een eyecatcher, maar met een groot boeket verse bloemen geeft het ongetwijfeld een wow-effect voor jezelf en je gasten.

Schermafbeelding 2021-10-16 om 11.52.17.png

Het stylen van Fidrio vazen

Er zijn verschillende manieren om een vaas leuk te stylen. Een grote vaas van Fidrio is mooi op een lange eettafel. Een kleiner model past dan vaak weer erg mooi op een bijzettafel of tv-meubel. Voor een speels effect is het juist leuk om te variëren in hoogte en breedte van de Fidrio vazen. Zolang je ze in een groepje bij elkaar zet, vormt het alsnog een uniek en stijlvol geheel.

Bij Trends of Living kan je op kleur sorteren, wat je zoektocht naar de perfecte Fidrio vaas toch net iets makkelijker maakt. Is jouw woonstijl industrieel, strak, scandinavisch, landelijk of modern? Uit de vazencollectie van Fidrio is er voor elke woonstijl voldoende keuze.

Bestel je Fidrio vaas bij Trends of Living

Bestel je Fidrio vaas vandaag nog bij Trends of Living. De verzendtijd bedraagt 1-3 werkdagen, mits voorradig. Voor verzendingen binnen Nederland zal dit meestal de volgende werkdag zijn. Je kan de vazen ook laten inpakken als cadeau voor €4,95 extra.

Vind je geen vaas die helemaal binnen jouw woonstijl past? Bekijk dan eens de collecties van Vase the World, Coco Maison, J-LINE, Pot & Vaas of Light & Living. Vragen over onze online collectie? Stuur dan een e-mail naar info@trendsofliving.nl.

Volg @trendsofliving.nl
op instagram

Schrijf U in voor de nieuwsbrief

Abonneer op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste acties en de nieuwste collecties