Gratis verzending vanaf €50 in Nederland en België.

Kerstshoppen: 6 leuke cadeautips op een rijtje

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat de zoektocht naar de perfecte cadeaus opnieuw begint. Een geschikt (interieur)cadeau uitkiezen is niet altijd even makkelijk, daarom zetten we bij Trends of Living de vijf leukste cadeautips op een rijtje. 

7391-1.jpeg

1. Unieke giftsets van Voluspa 

Voor iedere liefhebber van geurkaarsen is dit één van de leukste cadeaus om weg te geven. Deze prachtig verpakte gift sets van Voluspa bevatten een voorproefje van de meest kenmerkende geurkaarsen uit de razendpopulaire Japonica-collectie. Verwen een geliefde (of jezelf) met één van deze luxe kerstcadeau sets.

De gift sets bevatten tot wel 12 exclusieve geuren: Goji Tarocco Orange, Baltic Amber, Forbidden Fig, Santal Vanille, Santiago Huckleberry, French Cade Lavender, Panjore Lychee, Japanese Plum Bloom, Apple Blue Clover, Moso Bamboo, Yashioka Gardenia & Mokara.

2. Geurstokjes van het trendy merk Marie-Stella-Maris

Een huisparfum is een origineel cadeau waar de ontvanger je nog lang dankbaar voor zal zijn. Een interieurparfum staat namelijk garant voor maandenlang (geur)plezier in huis. Een super leuk cadeau voor de interieurliefhebbers.

De geurstokjes van Marie-Stella-Maris in de geuren No.10 Rock Roses, No. 12 Objets d’Amsterdam en No.14 Courage Des Bois zorgen voor een fijne en aangename geurbeleving in huis. Ook is het stijlvolle design een verrijking voor ieder interieur.

Schermafbeelding 2021-10-26 om 12.49.33.png

3. Koffietafelboeken met bijpassende boekenstandaard


Je salontafel of wandkast mooi decoreren met een boek is helemaal trendy. Niet gek, want mooie boekcovers vangen snel het oog in je woning. Een mooi koffietafelboek mag dus zeker niet ontbreken in je interieur en is erg leuk om als cadeau weg te geven.

In onze collectie van Assouline vind je meer dan 15 luxueus uitgegeven boeken met hoogwaardige fotografie. Populaire cadeuas van Assouline zijn de modeboeken van Yves Saint Laurent, Dior, Louis Vuitton, Prada & Chanel. Stuk voor stuk zijn dit geweldige eyecatchers voor in je interieur. Combineer verschillende boeken met elkaar en maak zo een geweldig cadeau.

Ken je dus iemand die van mode of reizen houdt? Dan kun je zeker wel een geschikt interieurboek vinden bij Trends of Living. Ook van de merken TeNeues, Thames & Hudson en Versmissen kun je bij ons zeker weten slagen.

2e2677c6461b9e7131509f10b4afc8e8.jpeg

4. Luxe Geurkaarsen voor een unieke geurbeleving

Met de perfecte geurkaars kan je heerlijk ontspannen en nog meer genieten van je interieur. In welke kamer je ook zit, geurkaarsen zorgen voor meer licht, warmte en sfeer. Het is dus een super leuk cadeautje om weg te geven aan je vriend(in) of familie.

Bij Trends of Living selecteren we continue de meest trendy geurkaarsen voor onze klanten. Bekijk ons uitgebreide assortiment van Voluspa, Victoria with Love, J-LINE en Rustik Lys. Kies als cadeautje de geurkaarsen uit in jouw favoriete kleur, maat, vorm, materiaal en woonstijl.

5. Zachte, comfortabele sierkussens 

Sierkussens kun je makkelijk combineren en zijn op veel plekken te gebruiken. Daarom ook een erg geschikt woonitem om cadeau te geven. We zien tegenwoordig overal sierkussens: op de bank, stoel, bed of in de tuin. Je kunt met deze kussens eindeloos combineren. Gebruik ze puur voor de sier of om je bank lekker comfortabel te maken.

Deze prachtige sierkussens van Home Junky, Dutch Decor, J-LINE, Kersten en Light en Living in verschillende kleurtjes, patronen en materialen. Deze kussens zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit en worden in Nederland vervaardigd!

6. Kandelaars met sfeervolle dinerkaarsen

Sfeervolle kandelaars, je hebt nooit te veel van deze sfeermakers in je interieur. Ze vallen ook altijd erg goed in de smaak als cadeau. Combineer ze met ‘Twisted Candles’ en er is gegarandeerd meer sfeer in huis. De kandelaars en twistkaarsen zijn beschikbaar in verschillende kleuren, maten en materialen. Combineer ze om een speels cadeau samen te stellen die helemaal naar wens is.

Schermafbeelding 2021-10-26 om 11.41.30.png

Bestel je kerstcadeautjes eenvoudig bij Trends of Living

Bestel je unieke cadeaus vandaag nog bij Trends of Living. De verzendtijd bedraagt 1-3 werkdagen, mits voorradig. Voor verzendingen binnen Nederland zal dit meestal de volgende werkdag zijn. Je kan de vazen ook laten inpakken als cadeau voor €4,95 extra.

Vragen over onze online collectie? Stuur dan een e-mailt naar info@trendsofliving.nl!

Volg @trendsofliving.nl
op instagram

Schrijf U in voor de nieuwsbrief

Abonneer op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste acties en de nieuwste collecties